Tervetuloa

Olemme ylpeitä voidessamme jakaa Princess Yachts -veneitä ympäri Suomen 10 vuoden ajan. Ollaan yksi harvoista jakelijoista, joka on tähän mennessä onnistunut ylläpitämään laajan valikoiman laadukkaita palveluita noin 600 kilometrin palvelualueella. Ammattitaitoinen tiimimme hallinnoi tällä hetkellä 6 kiinteistöä, joista 5 sijaitsee meren rannalla. Tarjoamme sinulle kaikki premium-luokan veneiden myyntiin, huoltoon ja varastointiin liittyvät palvelut.

UPOUUSI PRINCESS F50 ON VIHDOIN TÄÄLLÄ

Princess F50 Flybridge tarjoaa dynaamisen suorituskyvyn merellä uusimman F-sarjan ulkoasun ja edistyneen teknologian ansiosta. Upouudessa Princess F50:ssä on hienostunut vakiosisustus, moderni viimeistely ja käsintehdyt elementit, jotka korostavat kokonaisuutta. Viihtyisä U-muotoinen sohva kuuden hengen ruokapöydällä antaa tervetulleeksi energiaa. Veneessä on saatavilla viimeisintä meritekniikkaa, ja Volvo D8-IPS 800 (2x600 mph) -moottoreilla on 34 solmun nopeus.


Veneemme

Princess tarjoaa laajan valikoiman yleellisiä moottoriveneitä 40 jalkaisista aina 40 metrisiin asti.

Valitse venetyyppisi ja tarkastele lähempää.

M class

Super yachts 30 – 40 meter

Y class

Motor yachts 75 – 88 ft

S class

Sportbridge yachts 60 – 78 ft

F class

Flybridge yachts 43 – 68 ft

V class

Sports yachts 40 – 65 ft

Katsahdus kulissien taakse

Princess on yksi venealan kunnioitetuimmista venevalmistajista. Veneet valmistetaan Plymouthissa, Englannissa jo vuodesta 1965. Kutsumme nyt sinut tutustumaan tarkemmin uuteen "Inside Princess"-videosarjaan joka nostaa esille käsityötaidon ja täsmällisyyden määrän joka menee joka ikiseen Princess veneen valmistamiseen.


Käytetyt veneet

Princess moottorivenen omistaminen määrittelee elämäntavan, minkä vuoksi jokainen asiakas on erilainen ja ainutlaatuinen. Oletko tutkimusmatkailija tai rakastatko saaristoristeilyjä? Autamme sinua tunnistamaan erityiset toiveesi ja yhdistämään ne oikeaan veneisiin.

Instagram

Olemme aktiivisia Instagramissa! Seuraa Princess Finland ja meidän mielenkiintoista toimintaa isojen veneiden parissa. !

Palvelut

Huolto ja talvisäilytystoiminta

Princess Finland yhdessä sisaryhtiönsä Hydrolink Oy kanssa tarjoaa laajan huolto ja talvisäilytys verkoston asiakkaidemme käyttöön Helsingissä, Tammisaaressa, Turussa sekä Vaasan seudulla

Yhteystiedot

MATS CARLSON

Toimitusjohtaja & Myynti

mats@princess.fi, +358 500 667754

MIKAEL HULDÉN

Myynti, Service & Aftersales

mikael@princess.fi, +358 40 5810 039

HEIDI LITHÈN

Markkinointi ja Sociaalinen Media

heidi@princess.fi

Duvaldtintie 5, 65170 Vaasa

0102 812 910 · info@princess.fi

Osoite