Välkommen

Vi är stolta över att i 10 års tid distribuerat Princess Yachts runtom i hela Finland. Vi på Princess Finland är en av få distributörer som hittills lyckats uppehålla ett brett utbud av högkvalitativa tjänster i ett omkring 600 km stort serviceområde. Vårt hängivna team hanterar för tillfället 6 sajter, varav 5 är stationerade vid havet. Vi assisterar er med allt som gäller försäljning, underhåll samt lagring av premiumklass jachter.

NU LANSERAS DEN HELT NYA PRINCESS F50

Med den senaste F -klass exteriörstilen och avancerad teknik ombord, levererar Princess F50 Flybridge en dynamisk prestanda till sjöss. Den helt nya Princess F50 har en sofistikerad standard inredning med modern finish och handgjorda element som lyfter upp helheten. Den sällskapliga U-formade soffa med matbord för sex gäster ger en välkomnande energi. Det senaste inom marinteknik finns tillgänglig ombord och med dubbla Volvo D8-IPS 800 (2x600 mph) motorer tilkkommer en maximal hastighet på 34 knop.


Våra båtar

Princess erbjuder ett brett sortiment med exlusiva båtar från 40 fot till 40 meter.

Välj båt och studera närmare.

M class

Super yachts 30 – 40 meter

Y class

Motor yachts 75 – 88 ft

S class

Sportbridge yachts 60 – 78 ft

F class

Flybridge yachts 43 – 68 ft

V class

Sports yachts 40 – 65 ft

En inblick bakom kulisserna

Princess är en av båtbranschens mest respekterade tillverkare. Båtarna tillverkas i Plymouth, England sedan år 1965. Vi vill bjuda in dig att ta en nogrannare titt bakom kulisserna genom Princess nya videoserie "Inside Princess" som presenterar den otroliga mängden hantverk och precisionen som går till att producera varje enskild Princess jakt.


Begagnade båtar

Att äga en Princess definierar en livsstil och därför är varje kund annorlunda och unik. Är ni en äventyrssökare eller tycker ni hellre om att kryssa runt i skärgården? Vi hjälper er definiera specifika önskemål och matchar dem därefter till rätt yacht.

Social media

Vi finns på Instagram! Följ Princess Finland och se glimtar av verksamheten kring de vackra båtarna.

Service

vinterförvaring

Princess Finland i sammarbete med sitt systerbolag Hydrolink Oy erbjuder en bred service och förvaringsverksamhet i Helsingfors, Ekenäs, Åbo samt Vasa. Klicka för att få veta mera!

Kontaktinformation

MATS CARLSON

VD & Försäljning

mats@princess.fi, +358 500 667754

MIKAEL HULDÉN

Försäljning, Service & Aftersales

mikael@princess.fi, +358 40 5810 039

HEIDI LITHÈN

Marknadsföring och Sociala medier

heidi@princess.fi

Duvaltsvägen 5, 65170 Vasa

0102 812 910 · info@princess.fi

Adress